bsujes-in-brand-Heldinnenlaan
 Foto: Politie

Vijf bestelauto’s van pakketbedrijf GLS uitgebrand (video)

25 februari 2018 09:47  Redactie  5 reacties

In Leidsche Rijn zijn dit weekend  meerdere bestelauto’s volledig uitgebrand. In de loop van de nacht vatte één busje nogmaals vlam. De politie doet onderzoek of het om brandstichting gaat.

De brand ontstond op zaterdagavond rond 21.15 uur bij één of meerdere van de wagens die geparkeerd stonden op een afgelegen parkeerplaats aan de Heldinnenlaan. Een van de wagens kwam al brandend in beweging en rolde de Heldinnenlaan op. Het kwam tot stilstand aan de overkant van het fietspad  en brandde volledig uit.

Later in de nacht moest de brandweer nogmaals uitrukken omdat één van de busjes weer brandde. Het is nog onduidelijk of het voertuig (nogmaals) is aangestoken.

Plaatsdelict
Het gebied is afgezet als plaatsdelict. De recherche en forensischeopsporing zijn begonnen met onderzoek. Getuigen hebben zich nog niet gemeld. De politie is op zoek naar tips en roept mensen op te bellen met nummer 0900-8844 als zij meer weten.

De bestelauto’s zijn van transportbedrijf GLS. Het hoofdkantoor ligt iets verder op. Of de branden verband hebben met de reeks eerdere autobranden kan de politie nog niet zeggen.

Video
Bekijk hier de video

 


Advertenties:

5 reacties

  1. Heino Gerlich

    Hoezo onderzoek elke idioot weet dat auto’s zijn aangestoken. Pak die mafketels eens op.

  2. Cor Willemsen

    Een luguber stukje Utrecht, Die parkeerplaats in het duister altijd mijden is mijn advies. Kijk alleen maar eens naar het zwerfafval op die locatie. Daar zou in het duister minimaal 4 x per uur een surveillanceauto moeten rondrijden. Maar ja, ?

  3. Cor Willemsen

    Politie doet onderzoek of het om brandstichting gaat? Nee, dit gebeurd spontaan zullen we maar zeggen! Voor mij bewijs van falen lokale driehoek: Burgemeester, OvJ en politie.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website