autobrand_naast_bureau_politie_leidsche_rijn

Autobrand pal naast politiebureau De Meern

Agenten van het bureau aan de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern zullen wel hebben opgekeken. Een autobrand naast het bureau!

Het incident gebeurde op woensdagmiddag rond 14.45 uur op de parkeerplaats bij de ingang van zwembad Fletiomare. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De weg werd enige tijd afgezet en is inmiddels weer vrijgegeven.

De brand bleek te zijn ontstaan door een technisch mankement, aldus de politie.

autobrand_naast_bureau_politie_leidsche_rijn2
Foto: Politie

26 gedachten over “Autobrand pal naast politiebureau De Meern”

    1. Els van Gorcom Rob voelt zich ook een internetheld die bij alle incidenten aanwezig was en altijd weet wie de daders zijn. Check alle eerder geplaatste berichten. Je zou hem bijna aangeven als getuige zo gedetailleerd kan hij de daders omschrijven 😂. Wellicht dat je me kan helpen Rob… ze hebben ook mijn sportstuur een reserve iphone en 2 gucci zonnebrillen gejat uit mijn spiksplinter nieuwe audi.

    2. Bouchra Nourmedia , heel knap dat je weet hoe ik me voel. Helpen kan ik je wel. Als ze nu al al je spullen uit je spiksplinter nieuwe Audi gejat hebben, is het beter die snel te verkopen, ze zijn er gek op nml.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].