Grote-zoekactie-gaande-naar-mogelijk-vermist-kind-op-Meernse-ijsbaan
 Foto: politie

Vermist kind zit warmpjes naast de kachel

28 februari 2018 19:32  Redactie  15 reacties

Woensdagavond is een grote zoekactie op poten gezet naar een mogelijk vermist kind. De brandweer was met duikers op de De Meernse ijsbaan aanwezig op zoek naar het kind. Ook werd er een traumahelikopter ingezet.

De actie kwam op gang omdat er een fiets was aangetroffen bij de schaatsbaan in het Kloosterpark in De Meern. De politie plaatste op Twitter een foto van een fiets van het vermoedelijk vermiste kind. De vader van het betreffende jongetje meldde zich als snel bij de politie. Hij bevestigde dat het om de fiets van zijn zoon gaat en dat hij veilig thuis is.Advertenties:


15 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website