Brandweerwagen

Kom kijken bij de brandweerwedstrijden georganiseerd door Vrijwillige brandweer Vleuten

Op zaterdag 10 maart a.s. worden de jaarlijkse Onderlinge brandweerstrijden in samenwerking met de vrijwillige brandweer Vleuten georganiseerd voor verschillende korpsen in de regio Utrecht. Iedereen is hier van harte welkom!

Elk jaar organiseert de vereniging De Onderlinge in de provincie Utrecht een brandweerwedstrijd. Dit jaar is het de beurt aan de vrijwillige brandweer Vleuten om de wedstrijd te verzorgen op zaterdag 10 maart a.s. de korpsen Groenekan, Kamerik, Kockengen, Maarsseveen Tienhoven, Maarssen, Maartensdijk, Westbroek en Zegveld strijden tegen elkaar.

Ook jij bent van harte welkom bij deze wedstrijd. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk en zo opgezet dat alle werkzaamheden goed kunnen worden bekeken. 9 korpsen tonen er hun vaardigheden. Hiermee kan een goede indruk worden verkregen van het werk van de brandweer: branden worden geblust en mensen in nood worden gered.

Bezoekers kunnen zich melden aan de Gouden Koetslaan 97, 3451 WE in Vleuten. Van daaruit worden zij naar de wedstrijdlocatie verwezen. De eerste ploeg start om 08.30 uur en de laatste begint om 16.00 uur. Na afloop van de wedstrijd vindt rond 17.30 uur de prijsuitreiking plaats in de kazerne van post Vleuten.

10 gedachten over “Kom kijken bij de brandweerwedstrijden georganiseerd door Vrijwillige brandweer Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.