lente-uitjes-castellum

Gratis traktatie door Cultuur19 voor en na de voorstelling ‘De Nachtwaker’

Op 4 maart is er de spannende voorstelling ‘De Nachtwaker‘. Deze wonderlijke voorstelling is al voor kids vanaf 6+ en gaat over de avonturen van een nieuwsgierige nachtwaker. De Nachtwaker is een lichtvoetige en absurde familievoorstelling vol onverwachte wendingen. Acteur Noël van Santen (van cabaret duo Schudden) zien we zowel live als via beeldschermen uit alle macht worstelen met de wereld om zich heen. Maar hoe doe je dat als verhoudingen niet meer kloppen en vertrouwde gebruiksvoorwerpen een plotseling een andere betekenis krijgen?

het filiaal theatermakers - De Nachtwaker

Theaterkrant geeft het vier sterren en schrijft daarover:

Deze voorstelling is spannend, niet door dat echt te zijn, maar louter door suggestie, buitengewoon grappig zonder op zoek te zijn naar de lach, vol actie én ongekend statisch. De nachtwaker toont zo de dagelijkse sleur van volwassenen, mengt die met hun dagdromen én appelleert aan de kinderfantasie. Dat allemaal zonder woorden. Het is om stil van te worden.”

Gratis leuke creatieve workshop
Cultuur19 trakteert op 4 maart op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop. In De Maakplaats wordt de tijd even stil gezet, zodat je alle tijd hebt om iets moois te maken. Om je heen vind je spannende materialen, die schreeuwen om een nieuwe vorm of verhaal. En weet je even niet meer hoe je verder moet, vraag het een van de Maakplaatskunstenaars. Zij helpen je zo weer op weg. Wat ga jij maken?

De Maakplaats is steeds een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling gratis te bezoeken. Dus kom langs en laat die creatieve handjes lekker wapperen!

Voor meer informatie zie de website van Podium Hoge Woerd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven