Buurtcentrum Voorn

Koffie-inloopochtend in buurtcentrum Voorn

Op dinsdag 6 maart start een groep bewoners de hernieuwde koffie-inloop in buurtcentrum Voorn.

De huiskamer in buurtcentrum Voorn Langerak is dè ontmoetingsplek elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten of leuke dingen te ondernemen. Vanaf 6 maart kunnen bewoners uit Leidsche Rijn elkaar iedere dinsdag tussen 09.00-11.30 uur leren kennen. In maart is de koffie gratis en wordt de dinsdag 6 maart afgesloten met het gezamenlijk bakken en eten van (gratis) pannenkoeken. Je vindt het buurtcentrum aan de Akkrumerraklaan 131 in de wijk Langerak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.