In Between Cafe Leidsche Rijn

In Between Café Leidsche Rijn met Workshops ‘Pensioen’ en ‘Werkgeluk’

In het komende café kunnen deelnemers hun netwerk uitbreiden en twee workshops bezoeken: workshop ‘Werkgeluk” over hoe je tot je recht kunt komen in je werk en ‘Pensioen’ over de gevolgen van ontslag en mogelijkheden als je opnieuw een baan vind.

Het In Between Café vindt plaats op 13 maart 2018 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur.

Workshop ’Pensioen’
In deze workshop gaan Paul Goinga en Eric Pietersen in op pensioen in Nederland. Welke soorten pensioen er zijn en waar kun je informatie over pensioen vinden. Speciale aandacht is er voor de invloed die ontslag heeft op je pensioen en welke mogelijkheden er zijn als je weer werk vindt. Ook gaan ze in op de keuzes die je kunt maken om je pensioen aan te passen aan je persoonlijke situatie. Ruimte voor vragen is er natuurlijk ook.

Workshop ‘Werk geluk’
Reina Janssen geeft een inspiratiesessie over de vraag ‘Gelukkiger werken, hoe doe je dat?’Je bent gelukkiger in je werk, als je vanuit je hart werkt. Als je werk doet wat er voor jou toe doet. Je werkt dan in verbinding met jezelf. Reina deelt de 7 tips, die bijdragen aan de groei naar meer gelukkig werken. De sessie is een levendige presentatie, waarbij Reina’s persoonlijk verhaal je uitnodigt ook jouw verhaal te doen.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden en deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op betaald werk. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

1 gedachte over “In Between Café Leidsche Rijn met Workshops ‘Pensioen’ en ‘Werkgeluk’”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].