Meiden-van-LOS-spelen-de-voorstelling-VAST-in-Leidsche-Rijn

Meiden van LOS spelen de voorstelling VAST in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn gaat LOS. Op zaterdag 24 maart 2018 spelen de meiden van LOS met hun voorstelling VAST in Leidsche Rijn.

Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland. De vier hooggehakte dames zijn nu rond de dertig, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie?

Hun vierde voorstelling zit ook weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen, zoals het publiek van hen gewend is. Wil je een leuke avond uit, dan ben je bij LOS aan het juiste adres.

LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Kent u deze meiden nog niet of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op zaterdag 24 maart 2018 naar Podium Hoge Woerd. Kaarten á € 17,00 kunt u reserveren via: www.podiumhogewoerd.nl

Informatie
Aanvang: 20.30 uur
Regie: Silvester Zwaneveld
www.los-muziektheater.nl
Recensie: http://www.cultuurpodium.nl/entry/1830

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven