Statiegeldbon-levert-geld-op-voor-stichting-Lopen-voor-Lyme-bij-Albert-Heijn-Terwijde

Statiegeldbon levert geld op voor stichting Lopen voor Lyme bij Albert Heijn Terwijde

Klaske de Vries is in Albert Heijn Terwijde een statiegeldactie voor de stichting Lopen voor Lyme gestart. Tot eind deze maand kunnen bij de flessenautomaat statiegeldbonnen ingeleverd worden.

Vanaf begin deze week worden er in Albert Heijn Terwijde lege flessen ingezameld voor het wandel en hardloop event Lopen voor Lyme. Het event is speciaal voor Nederlandse chronische Lyme patiënten en vindt plaats op 14 april rondom het Henschotermeer in Woudenberg.


Advertentie:

Eén van de 1317 deelnemers is de chronisch zieke Klaske uit Terwijde. “Om dit event te organiseren is geld nodig. Daarom heb ik de Albert Heijn benaderd voor een statiegeldactie”, aldus Klaske.

In plaats van het statiegeld in eigen zak te steken kan het de hele maand maart gedoneerd worden aan de organisatie die het event Lopen voor Lyme mogelijk maakt. Klaske en haar team sponsoren kan via haar persoonlijke pagina.

Geschreven door: Linda van den Hoogen, Hogeschool Utrecht

6 reacties op “Statiegeldbon levert geld op voor stichting Lopen voor Lyme bij Albert Heijn Terwijde”

    1. Thnx voor het meedenken, de eko plaza helpt me met statiegeld bonnen en de appie heb ik ook benaderd alleen nog steeds niets gehoord. Ik ga morgen langs bij de winkel zelf 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.