blog-Kanjers-uit-de-wijk

Blog: Kanjers uit de wijk!

TROTS! Ik ben trots op de leden van het bestuur van De Pijlerraad van Buurtcentrum De Pijler. Binnen een jaar tijd hebben zij zich als buurtbewoners georganiseerd. En is De Pijlerraad begin 2017 een stichting geworden. In samenwerking met mijn collega Adil Chebli (sociaal beheerder) en ik, Bauke Spijkerman (sociaal makelaar) van Welzaam.

Stichting De Pijler zet zich in voor het Buurtcentrum en de wijk Veldhuizen-De Balije. Als sociaal makelaar en sociaal beheerder van Welzaam faciliteren, ondersteunen en adviseren wij De Pijlerraad.

Zo heeft het bestuur een groot deel van de communicatie naar alle gebruikersgroepen in De Pijler op zich genomen. En is er regelmatig overleg met de gebruikers van De Pijler en de gemeente. Ook is er een activiteitencommissie ontstaan die o.a. het Sint Maartenfeest voor de kinderen in de wijk organiseert. Is er hard gewerkt aan een eigen website van De Pijler. Zie www.depijler.org. Voor de wijk is er een Open Dag georganiseerd.

Je begrijpt wel hier is talent, energie en enthousiasme voor nodig om dit proces in stand te houden. En dat lukt! Buurtcentrum De Pijler bruist, heeft elke dag een vol programma aan activiteiten voor jong en oud.

De wijk Veldhuizen-De Balije kent mooie buurtinitiatieven, en er is een fijn netwerk van professionals waar mee samengewerkt wordt. Heb jij nog mooie suggesties en wil je de wijk Veldhuizen-De Balije -en De Pijler ook nog mooier maken en versterken met jouw talent? Wees dan meer dan welkom en neem dan contact op via: [email protected]

Door: Bauke Spijkerman, sociaal makelaar bij Welzaam

2 gedachten over “Blog: Kanjers uit de wijk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].