Drie-auto's-betrokken-bij-ongeluk-op-Haarrijnse-Rading_foto-martijn-sierhuis
 Foto: Martijn Sierhuis

Drie auto’s betrokken bij ongeluk op Haarrijnse Rading

12 maart 2018 22:04  Redactie  9 reacties

Vanochtend rond 10.00 uur heeft bij de stoplichten van kruising Haarrijnse Rading/Hindersteinlaan in Vleuten heeft een ongeluk plaatsgevonden.

Zover bekend waren er drie auto’s bij het ongeluk betrokken. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Het is onduidelijk of er iemand gewond is geraakt. Er werden meerdere rijstroken afgesloten waardoor er veel hinder voor het verkeer ontstond.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bij de redactie bekend.

Drie-auto's-betrokken-bij-ongeluk-op-Haarrijnse-Rading2_foto-martijn-sierhuis
Foto: Martijn Sierhuis

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

9 reacties

 1. Hedwig Van de Bilt

  Weet ook niet wie het wegennet getekent heeft in en om Vleuten maar het is overal een puinhoop zonder normale doorstroming, zeker op de kruising bottestijn .welke mafketel heeft dat verzonnen.

  • Seth Van Der Meer

   Reed er langs om 10:20 ofzo. Grote chaos, drie neuspeuterende agenten terwijl het vastlopende verkeer niet zozeer last had van de afgesloten rijstrook, maar van de stoplichten die nu niet meer konden reageren op de lussen in de weg, dus rood bleven. Veel automobilisten durfden niet goed door rood te rijden.

 2. Lia van Hoogenvest

  Wil niet lullig zijn, rij er dagelijks maar automobilisten zijn volgens mij ook het hendeltje vergeten te gebruiken om richting aan te geven. Zie dit dagelijks gebeuren, wel zo makkelijk, het ding zit er niet voor niets. En als fietser is het ook gevaarlijk, want ook al staan er grote borden dat fietsers op de rotonde voorrang hebben, rijden ze vaak gewoon door.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website