Hulp-nodig-voor-het-behoud-van-Kleding--en-Voedselhulp-De-Meern

Hulp nodig voor het behoud van Kleding- en Voedselhulp De Meern

De Voedsel- en Kledinghulp De Meern heeft van de Gemeente te horen gekregen het huidige pand binnen een jaar te moeten verlaten. Daarom is er besloten om een petitie te starten om te voorkomen dat zij daadwerkelijk het pand moeten verlaten.

Wegens klachten vanuit de omgeving kreeg eigenaresse Bertina Cirkel van de gemeente te horen dat haar winkel binnen een jaar haar deuren moet sluiten. Daarom is de eigenaresse een petitie gestart. Inmiddels is de petitie al ruim honderd keer getekend. Het is onbekend wat de gemeente met de petitie gaat doen.

De winkel die al ruim 16 jaar in hetzelfde pand aan de Meerndijk gevestigd is, wordt draaiende gehouden door vrijwilligers. Van de opbrengst worden boodschappen gekocht. Deze boodschappen worden maandelijks aan mensen uitgedeeld die niet in aanmerking komen voor de voedselbank. De eigenaresse hoopt door de petitie steun te krijgen vanuit de gemeente zodat Kleding- en Voedselhulp De Meern het pand niet hoeft te verlaten.

Je kan dit initiatief steunen door de volgende petitie te tekenen.

Geschreven door: Mitch Marinus, Hogeschool Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.