Sensational benefietfeest met liveband The Recipe

De nieuwe editie van Sensational is dit jaar op 14 april 2018. En het belooft weer een groot feest te worden in Azotod. Dit jaar gaat Azotod letterlijk live met een van de beste coverbands van Nederland: The Recipe. Hier wil je bij zijn!
De opbrengsten van het feest zijn zoals altijd weer volledig voor het goede doel. Dit jaar is dat Make-A-Wish Nederland.

Sensational Live!
De jaarlijkse Sensational-feesten van LC60 De Haar zijn al een aantal jaar een begrip in de regio Leidsche Rijn en omstreken. Vorig jaar is door bezoekers en sponsoren gezamenlijk ruim 10.000 euro opgehaald voor de KanjerKetting van de VOKK. Dit jaar is het thema Live met als dresscode ‘Old Skool Rock’. Liveband The Recipe is een van de beste coverbands van Nederland en speelt in hoog tempo hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s. De voorpret begint op www.therecipe.nl!

Sponsoren
Het succes van Sensational rust voor een groot deel op de inzet van (regionale) sponsoren. Sensational Live wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende hoofdsponsoren:

Aannemersbedrijf Kwakkenbos bv, Azotod, Bart Vink & Partners, Beumer Garantiemakelaars, De Vormgevers, Notaris Hagen, ScS Security, Tandartspraktijk Kees van Beekum en Total4Living.

Daarnaast zijn er nog ruim 30 Vrienden van Sensational. Stuk voor stuk bedrijven die het goede doel een warm hart toedragen en een bijdrage leveren.

Opbrengst voor Make-A-Wish
Het geld dat wordt opgehaald 14 april mede dankzij onze sponsoren gaat volledig naar Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. LC60 De Haar zet zich samen met alle sponsoren dan ook graag in voor dit mooie doel.

Kaartverkoop gestart
Je kunt nu kaartjes kopen voor Sensational Live. Wees er snel bij, als je verzekerd wilt zijn van een kaartje en een weergaloos optreden van The Recipe. Kaarten zijn te bestellen via de site van LC60 De Haar: lc60.ladiescircle.nl en kosten 22,50 euro per kaart.

Over Ladies’ Circle De Haar
Ladies’ Circle De Haar is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar en bestaat uit 24 vrouwen uit de regio. Naast het streven naar vriendschap en gezelligheid zijn zij vooral maatschappelijk betrokken. Dit vertaalt zich in ‘handen uit de mouwen’-projecten en concrete fundraise-activiteiten, bijvoorbeeld de Sensational benefietfeesten.

 

BEZOEK HIER DE PAGINA VAN AZOTOD OP REGIO LEIDSCHE RIJN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven