Brasserie Grauwaart

Brasserie Grauwaart decor voor landelijk debat

Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart zal Rob Trip het anderhalf uur durende NOS programma ‘Nederland Kiest’ presenteren dat zal worden uitgezonden op televisiezender NPO 1 tussen circa half negen en tien uur die avond.

Diverse fractieleiders uit de Tweede Kamer zullen de degens met elkaar kruisen in Tivoli Vredenburg. Er zal gedurende het debat live worden geschakeld met lokale lijsttrekkers in Enschede, Rotterdam en Utrecht. Zij debatteren rond de hoofdthema’s: “werk en inkomen”, “wonen en mobiliteit” en “samenleving en integratie” hetgeen natuurlijk onderwerpen zijn die prima aansluiten bij Leidsche Rijn. In Leidsche Rijn concentreren de lokale lijsttrekkers zich voornamelijk op het thema “wonen en mobiliteit”.

De opnames zullen plaatsvinden in “Brasserie Grauwaart” aan de Grauwaartsingel, tegenover het medio mei op te leveren winkel, werk en woongebied Leidsche Rijn Centrum. “Brasserie Grauwaart” stelt haar deuren open voor belangstellenden die gedurende de opnames een kijkje willen komen nemen.

“Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren naar de uitzending. Er is beperkte ruimte, maar kom vooral even een kijkje nemen!!!!!!!” luidt de wervende tekst op de website van “Brasserie Grauwaart”.

2 gedachten over “Brasserie Grauwaart decor voor landelijk debat”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven