Leidsche-RIjn-Centrum-Parijsboulevard
 

Ook deze winkels gaan zich vestigen in Leidsche Rijn Centrum

16 maart 2018 08:30  Redactie  10 reacties

Ook deze vijf nieuwe winkelnamen gaan zich vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Het gaat om de volgende winkels: vanHaren, Zeeman, Casanova Milano, Lotus en Avec Bel’Ghir. Samen nemen zij 1.400 m² aan winkelruimte voor hun rekening.

vanHaren
Al ruim 80 jaar heeft vanHaren een leidende formule in de schoenen- en accessoiresbranche. In Leidsche Rijn Centrum komt er een filiaal met ruim 680 m² aan winkelruimte verdeeld over twee verdiepingen

Zeeman
De textielsuper die bekend staat om zijn goede kwaliteit basics en textiel voor de laagste prijs. De winkel is in het voorjaar van 2018 te vinden aan de Luxemburgpromenade in Leidsche Rijn Centrum.

Casanova Milano
Bij de herenkledingwinkel Casanova Milano kan je terecht voor Italiaanse pakken en kostuums en heeft een groot assortiment aan alle denkbare accessoires van manchetknoop tot vlinderdas. Ook voor een maatpak kan je bij Casanova Milano terecht.

Lotus
De unieke damesmode winkel opent in mei haar deuren aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum. De winkel wordt uitgerust met een speelplek voor de jongste generatie en een chillplek voor de oudere kids.

Avec Bel’Ghir
De Franse naam van kledingwinkel Avec Bel’Ghir past goed in het straatbeeld van de Parijsboulevard. De winkel start met de verkoop van dameskleding met luxe allure. “Denk aan Brooksfield en Dolce & Gabbana, kledingmerken die je nu nog niet vindt in de omgeving. Later zal men waarschijnlijk ook mannen- en kinderkleding gaan verkopen. Een deel van de omzet dragen zij af aan mensen die het nodig hebben. Niet in kleding, maar echt in geld.

Over Leidsche Rijn Centrum
Inmiddels is meer dan 80% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Andere namen die zich in het nieuwe centrum gaan vestigen zijn: Jumbo Foodmarket (5.600 m²), H&M, Mango, Jack & Jones, Only, Vero Moda en Name it, Starbucks, Esprit, Vapiano, C&A, HEMA, Van Haren, Hunkemöller, Sandwich, Holland & Barrett, Rituals, Sport 2000, Van Uffelen, Nelson, Open 32, Five Guys en vele andere, ook mooie regionale en lokale winkelnamen.

 


Advertentie:


Advertenties:

10 reacties

  1. Gabriela Lubbers

    Ik vraag me alleen af wanneer de verwachte opleverdatum is. Op alle borden staat dat je ‘kan komen winkelen in het voorjaar’ maar dat is natuurlijk een langgerekt begrip 😏


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website