politiebureau-Leidsche-Rijn

Man uit Vleuten-de Meern aangehouden voor gewapende overval

De politie heeft op vrijdag 16 maart een man aangehouden voor een gewapende overval op een distributiecentrum aan de Universiteitsweg in De Bilt. Het gaat om een 23-jarige man uit Vleuten-de Meern.

In deze zaak is al eerder een persoon aangehouden. Deze verdachte, een 41-jarige man uit Den Haag werd op vrijdag 9 maart aangehouden. De 23-jarige verdachte uit Vleuten-De Meern zal op maandag 19 maart worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. De recherche is nog op zoek naar de andere verdachten.

Overval in 2016
De overval werd in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 november 2016 gepleegd. Rond 02.30 uur drongen vier mannen het distributiecentrum binnen. Ze bedreigden de aanwezige drie medewerkers met een vuurwapen en bonden hen vast. Met een omvangrijke buit gingen de mannen ervandoor in een grijze BMW. Die auto werd later die woensdagmiddag uitgebrand teruggevonden in Bodegraven.

Beloning
De buit bestaat onder andere uit horloges van het merk Audemars Piquet, rijbewijzen en paspoorten. De buit is zo kostbaar dat de verzekering een beloning uitlooft van 25.000 euro voor de tip die leidt tot aanhouding van de verdachten. Deze beloning is nog steeds beschikbaar.

Tip
De recherche zet het onderzoek naar de overige verdachten voort. Bent je getuige geweest van de overval of weet je meer? Bel dan met nummer 0900-8844.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.