koffietijd_vrijwilligers_vrienden_van_het_maximapark_foto-Els_van_Ringslangen_Werkgroep_Houten

Kom je meehelpen bollen planten in het Maximapark?

Actief bezig zijn in de buitenlucht? Dit is je kans, want op zaterdag 24 maart steken de Vrienden van het Máximapark weer de handen uit de mouwen: we gaan bollen planten! Help je ook mee? Samen maken we het park nog mooier.

Deze week zijn er 8 soorten nieuwe bloembollen die nu de grond in kunnen, zodat we straks kunnen genieten van nog meer bloemenpracht. En daarbij kan men nog wel wat hulp gebruiken! Een leuke activiteit voor jong en oud. Er wordt gestart om 9.00 uur met koffie, thee en limonade bij de werkschuur aan de Alendorperweg 10a en sluiten daar rond 12.00 uur af met soep en een broodje. Aanmelden kan via petermocking@casema.nl. Graag tot ziens op 24 maart!

4 gedachten over “Kom je meehelpen bollen planten in het Maximapark?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.