dreamcatchers

Kapsters, masseuses, schoonheidsspecialistes en manicure specialisten gevraagd

Door te luisteren naar vluchtelingen kan worden begrepen wat deze mensen willen. Ze willen gehoord en gezien worden! Ze willen zich welkom voelen in onze samenleving en bovenal veilig.

De vrijwilligers van Stichting Dreamcatchers Nederland luisteren naar deze groep en willen realistische wensen in vervulling laten gaan. Dreamcatchers is gericht op het individu en zet zich in voor het welzijn en de integratie van vluchtelingen in Utrecht.


Advertentie:

Voor een groep van dertig vrouwelijke vluchtelingen organiseert Dreamcatchers op zaterdag 24 maart aanstaande een Beautymiddag waar ze lekker kunnen relaxen en waar ze een beautybehandeling of massage kunnen ondergaan.

Voor het verzorgen van deze verwen middag zijn vrijwilligers nodig. Daarom wordt er een beroep gedaan op schoonheidsprofessionals die op vrijwillige basis een middag willen helpen. Er is vraag naar kapsters, masseuses, schoonheidsspecialistes en manicure specialisten.

Dromenvangers
Naast een middag als deze organiseren de “Dromenvangers” ook graag een dagje uit, of helpen ze bij het starten van een cursus. Misschien is er behoefte aan om iets leuks met de kinderen te doen of is het al fijn als hun verhaal onder de aandacht wordt gebracht.
Gun de vrouwen een verwenmiddag en help Stichting Dreamcatchers Nederland op 24 maart met het tot een succes maken van een beautymiddag.

Voor meer informatie en opgeven om te komen helpen is de stichting via info@dreamcatchers-nederland.nl bereikbaar.

15 reacties op “Kapsters, masseuses, schoonheidsspecialistes en manicure specialisten gevraagd”

  1. Ik gun de vluchtelingenvrouwen van harte hun verwenmiddag, maar idd, hoeveel vrouwen zonder vluchtelingenstatus willen en kunnen dit niet. Ik ken er genoeg die ik het misschien zelfs nog meer gun. Sorry dreamcatchers.

  2. Maar hebben jullie huis en haard moeten verlaten omdat je daar niet meer veilig bent? Hebben jullie met eigen ogen gezien hoe je dochter verkracht en je man vermoord is?
   Ik geloof dat iedereen zijn eigen verhaal heeft en eigen leed heeft, zeker ook mensen in Nederland. Maar deze reacties hierboven vind ik niet getuigen van liefde voor je medemens.
   Kijk dit filmpje anders eens
   https://youtu.be/q8pJKs4u_Q8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.