naschools-koor--en-orkesttraject-van-Jeroen-Schipper

In Het Zand zit volop muziek!

“Daar komt de Boegieman” is een verfrissende verzameling van zevenentwintig gloednieuwe liedjes voor het basisonderwijs, deels geschreven en gecomponeerd door Jeroen Schipper.

Jeroen Schipper is naast muzikant en liedjesmaker ook vakdocent muziek in het regulier en speciaal basisonderwijs. Hij begeleidt tevens het zangkoor en orkest Brede School Het Zand, waar Montessorischool Arcade, Openbare Basisschool Het Zand, Saartje Kinderopvang en BSO, Cultuur19, DOENJA Dienstverlening en Peutercentrum Spelenderwijs met elkaar samenwerken.

In Het Zand zit volop muziek merkte ook Jeroen Schipper!

Op woensdag 28 maart start hij met een serie naschoolse zang- en orkestlessen die uiteindelijk zullen moeten resulteren in een optreden tijdens de dag van Natuur & Cultuur op woensdag 23 mei.

Om tot een wervelend optreden te komen wil Jeroen graag een koor en orkest samenstellen waarvan het enthousiasme afspat. Veel kinderen vinden het leuk samen met leeftijdgenoten muziek te maken en te zingen. Zowel in het orkest als in het koor is plek voor kinderen die dat ook graag doen. Zingen én in het orkest meespelen? Dat kan uiteraard ook! Het koor is voor kinderen vanaf groep 4 en start woensdag 28 maart van 12.50 – 13.50 uur. We oefenen op 4, 18 en 25 april en op 16 mei. De laatste keer oefenen we samen met het orkest.

Het orkest is voor kinderen vanaf groep 5 die al een jaar een muziekinstrument bespelen en start ook woensdag 28 maart van 14.00 tot 15.00 uur. Overige data zijn bijna hetzelfde als die van het koor: 4 april, 11 april Let op! Deze datum wijkt af van het schema van het koor!, 18 april en 25 april en samen met het koor op 16 mei.

Alle lessen vinden plaats in de theaterzaal van de school. Een aanmeldformulier en verdere informatie is op te vragen bij schoolcoördinator Hester Bruinsma: [email protected] of is te vinden via deze link.

Jeroen Schipper gaat graag met jullie aan de slag zodat jullie op 23 mei een mooie uitvoering kunnen geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven