Ambulance / Ziekenwagen

Kordaat optreden omstanders bij hartstilstand op Het lint

Een hardloper die op Het Lint een een hartstilstand kreeg is geholpen door omstanders. De voorbijgangers aarzelden geen moment en begonnen direct met reanimatie tot de ambulance en politie aanwezig was.

De renner zou last hebben gehad van een hartritmestoornis.


Advertentie:

De politie laat op Twitter weten: “Doortastend handelend optreden omstanders” en “Adequate alarmering 112“.

Aarzel bij dit soort situaties niet en bel direct 112.

63 reacties op “Kordaat optreden omstanders bij hartstilstand op Het lint”

 1. Alex van der Sluijs

  Chava. Ik ken je niet. Maar het betreft รฉรฉn van mijn beste vrienden. Woorden schieten tekort. Nu is het afwachten hoe hij er uit komt. Maar we gaan van het positieve uit. Dankjewel en een lintje is wel het minste wat je moet krijgen.

 2. Hoi allemaal, helaas betreft dit bericht mijn papa. Hij is in goede handen in het ziekenhuis, laten we met zijn allen op het beste hopen๐Ÿ’˜ Want mijn papa blijft mijn papa en daar heb ik er maar 1 van๐Ÿ˜Š

  1. Fijn dat de omstanders zo snel en adequaat gehandeld hebben. Heel veel sterkte Marit en de rest van jullie familie. Hopelijk herstelt hij weer snel. Ik ken je vader ook van Achmea. Hij heeft mij daar ooit aangenomen.

  2. Hans Verkleij

   Hallo Marit. Ik was een van die bijstanders die geholpen heeft met de reanimatie. We waren er gelukkig wel snel bij. Ik hoop dat je vader er weer (goed) bovenop komt. Sterkte de komende tijd.

 3. Anna van der Lee

  Fijn dat de omstanders zo snel en adequaat gehandeld hebben. Heel veel sterkte Marit en de rest van jullie familie. Hopelijk herstelt hij weer snel. Ik ken Marchel ook van Achmea. Hij heeft mij ooit daar aangenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.