Tovedem-Boeing-Boeing
 Foto: Bart Bos

Riemen vast!

22 maart 2018 09:06  Redactie  13 reacties

Het hilarische toneelstuk ‘Boeing Boeing’ komt terug op de planken! Ditmaal zal het vertolkt worden door Toneelvereniging de Meern ‘Tovedem’ op 6 en 7 april, aanvang 20.00 uur in De Schalm, Oranjelaan 10, de Meern.

Het door Marc Camoletti (geboren in 1923 in Zwitserland en overleden in 2003 in Frankrijk) geschreven toneelstuk is met recht een klucht te noemen.

Het toneelstuk speelt zich af in de jaren zestig. Een wat excentrieke man houdt er drie verloofdes op na, allen stewardess. Door handig gebruik te maken van hun werkroosters kan hij voorkomen dat ze elkaar waar dan ook tegenkomen.

Maar, doordat de inzet van Boeing vliegtuigen het reizen per vliegtuig niet alleen comfortabeler maar ook sneller maakt kan de man niet voorkomen dat de stewardessen zijn plannen in de war schoppen.
Op een voor hem kwade dag komen de drie in mantelpakjes gehulde dames tegelijk thuis.

Als geluk bij een ongeluk komt een oude makker van hem juist op bezoek en weet de man uit zijn benarde positie te bevrijden door de vrouwen zo af te leiden dat ze niet achter zijn geheim komen.

Eén van de dames blijkt echter verliefd te zijn geworden op de kameraad van de Casanova en een ander besluit bij hem weg te gaan omdat ze eveneens verliefd is geworden op een ander.

Ook anno 2018 is het “Riemen vast en lachen geblazen!”’

Tovedem brengt met Boeing Boeing wederom een hilarisch stuk op het toneel.

Na het succes van “de moeder aller kluchten”, ‘De Tante van Charley’ dat Tovedem in november 2017 uitvoerde, zijn de verwachtingen ook nu weer hooggespannen.

Reserveren voor een avond gegarandeerd vermaak kan op www.tovedem.nl

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

13 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website