Londenstraat Leidsche Rijn Centrum
 Impressie Londenstraat Leidsche Rijn Centrum

Drie nieuwe winkelnamen in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn

27 maart 2018 09:17  Redactie  6 reacties

Vandaag zijn er drie winkelnamen bekend gemaakt die zich in Leidsche Rijn Centrum gaan vestigen. De volgende winkels openen nog dit voorjaar hun deuren aan de Londenstraat: Mondzorg Leidsche Rijn Centrum, dierspecialist Haspels en Schoen- en Sleutelservice DenNis.

Mondzorg Leidsche Rijn Centrum
Zorg en aandacht voor het gebit. Het is de vierde praktijk die eigenaresse Somayeh Naseri opent. “In Leidsche Rijn Centrum gaan we onze richten op alle tandheelkundige zorg inclusief implantologie en orthodontie. Daarnaast kunnen mensen ook bij ons terecht voor cosmetische behandelingen zoals botox en fillers.”

Dierspecialist Haspels
Een dierenspeciaalzaak compleet mét Bakery en Steakhouse voor dieren. In mei opent dierspecialist Haspels met een uniek concept in Leidsche Rijn Centrum. Eigenaar Peter Haspels: “Dieren kunnen hier proeven en baasjes kunnen de recepten voor het verantwoorde voedsel mee naar huis krijgen. In het steakhouse ligt de nadruk op vlees, maar in de bakery maken we smakelijke en verantwoordelijke koekjes.” Naast de lekkernijen verkoopt de winkel ook 100% natuurlijke gezondheidsproducten, speelgoed en heeft het een ruime dierenapotheek.

Schoen- en Sleutelservice DenNis
Familiebedrijf Schoen- en Sleutelservice DenNis heeft ruim 40 jaar ervaring in het repareren van schoenen. Eigenaar Jeffrey de Graauw: “Naast het repareren van schoenen bieden we in Leidsche Rijn Centrum ook service op het gebied van sleutel dupliceren en verkopen we gecertificeerd hang- en sluitwerk.” De Graauw is vooral blij met de kansen die het nieuwe centrum biedt. Ook voor de regio. “We geloven dat het aanbod in het winkelcentrum een grote rol kan betekenen voor de regio. Die kans pakken we met beide handen aan.”

Over Leidsche Rijn Centrum
Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad. Zo komen bijvoorbeeld onder andere Jumbo Foodmarket (5.600 m²), H&M, Mango, Jack & Jones, Only, Vero Moda en Name it, Starbucks, Esprit, Vapiano, C&A, HEMA, Van Haren, Hunkemöller, Sandwich, Holland & Barrett, Rituals, Sport 2000, Van Uffelen, Nelson, Open 32, Five Guys en vele andere, ook mooie regionale en lokale winkelnamen.


Advertentie:

Advertenties:

6 reacties

  1. Bram Van Beek

    Moet dit nu echt gepresenteerd worden als een ‘clifhanger’? Zet gewoon de winkelnamen IN het bericht.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website