Toneelvoorstellingen-voor-en-door-jongeren-in-CultuurCampus

Toneelvoorstellingen voor en door jongeren in CultuurCampus

Sesar toneel speelt toneel voor en door jongeren. De voorstellingen zijn in theater CultuurCampus in Vleuterweide. Kom kijken naar:

De Koning van Katoren – zondag 15 april
De jongste toneelspelers van Sesar toneel (8 – 12 jaar) spelen het avonturenverhaal ‘Koning van Katoren’, naar het beroemde jeugdboek van Jan Terlouw. De koning van Katoren is overleden en Stach, een stoere tiener, wil koning worden. Maar de ministers zijn aan de macht. Zij eisen dat Stach 4 levensgevaarlijke opdrachten doet, en pas dan mag hij koning worden. Samen met Hazel gaat Stach de uitdaging aan. Gaat het hem lukken?
Zondag 15 april 11.00 uur en 13.30 uur in Theater CultuurCampus Vleuterweide.

Midzomernachtsdroom/Live – 14 & 15 april
Twee toneelstukken in 1 voorstelling! De jongeren van Sesar toneel (12-14 jaar, de gamma-groep) spelen Midzomernachtsdroom, gebaseerd op het klassieke toneelstuk van Shakespeare. Het is een verhaal over liefde, vriendschap en jaloezie. Het speelt zich af in het liefelijke bos waar Puck, de stoute boself, haar flauwe grapjes uithaalt en alles nog ingewikkelder maakt.
Na de pauze speelt de oudste groep (14+, de deltagroep) haar ‘montagevoorstelling’. Op basis van improvisatie en bestaande teksten heeft deze groep een originele voorstelling gemaakt die ook gaat over vriendschap. Wat zeggen je vriendschappen over wie jij bent? Wat is echt en wat is nep in de ‘offline’ wereld en in de ‘online’ wereld van social media.
Zaterdag 14 april 19.00 uur en zondag 15 april om 16.00 uur in Theater Cultuur Campus Vleuterweide.

Kaartjes via www.sesartoneel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.