nieuw dorpsplein in De Meern

Vanavond inloopavond over verschillende bouwprojecten in het Hart van De Meern

De gemeente Utrecht organiseert 27 maart een inloopavond waarin de bouwplannen voor het Hart van De Meern inzichtelijk worden gemaakt. De avond, die zich voltrekt in De Klepel, achter de Marekerk in De Meern, begint om 19.00 uur en zal naar verwachting tot 20.30 uur duren.

Tijdens de inloopavond krijgen de omwoners de kans om vragen te stellen aan de ontwikkelaars en de gemeente, schrijft gemeente Utrecht op haar website. De volgende projecten komen deze avond aan bod: Hart van De Meern Noord, Castellum Novum, Rhenomare, Hart van De Meern Zuid, jongerenontmoetingsplek en Meerndijk. Volgens de gemeente staat het Hart voor De Meern voor een levendig en vitaal dorpshart. ”Het belangrijkste doel is dat het dorpshart van De Meern een autoluwe, gezellige en levendige ontmoetingsplek wordt voor iedereen.”

Geschreven door: Nick Hiemstra, Hogeschool Utrecht

6 gedachten over “Vanavond inloopavond over verschillende bouwprojecten in het Hart van De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.