Win-1-minuut-gratis-winkelen-met-de-Boodschappenkarretjes-Rally

Win 1 minuut gratis winkelen met de Boodschappenkarretjes-Rally

Het is geen grap maar op 1 april organiseert Jumbo De Meern de allereerste Boodschappenkarretjes-Rally in provincie Utrecht.

De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkelen en iedere deelnemer krijgt (zolang de voorraad strekt) sowieso een zak met paaseitjes mee naar huis.

Utrechters en Merenezen hebben massaal aangegeven dat ze wel eens een keer een boodschappenkarretjes-rally zouden willen doen in een supermarkt. Daarom organiseert Jumbo De Meern op zondag 1 april voor het winkelend publiek een heuse puzzeltocht langs de schappen van de winkel, oftewel de ‘Eerste Boodschappenkarretjes Rally’ in de provincie Utrecht. Het is een puzzeltocht voor klanten, in een team van bijvoorbeeld een ouder en een kind of grootouder en kleinkind. Alleen mag natuurlijk ook of met de hele familie. De puzzel is voor alle leeftijden geschikt.

In de winkel op het Mereveldplein kunnen klanten bij de ingang een formulier meenemen, waarna de spannende rally van start gaat. Op het formulier kan de oplossing van de puzzel worden genoteerd, dat bij de ‘finish’ in de speciale Boodschappenkarretjes-Rally-bus kan worden gestopt. Onder de goede oplossingen wordt 1 minuut gratis winkelen verloot. Er wordt bovendien een troostprijs verloot onder degenen die eindeloos rondjes blijven rijden met hun karretjes, en onverhoopt niet tot een oplossing van de puzzel weten te komen.

De winnaars krijgen op 3 april een telefoontje van de winkel.

12 gedachten over “Win 1 minuut gratis winkelen met de Boodschappenkarretjes-Rally”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.