Loop-van-Leidsche-Rijn

De Loop van Leidsche Rijn gaat over Dafne Schippersbrug


Op 3 juni gaan de bekende lopen De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run weer samen een event neerzetten. Het unieke parkoers, voor de vele lopers van de diverse onderdelen, voert door het mooie Máximapark en gaat dit jaar ook de Dafne Schippersbrug over. Voordelig inschrijven kan t/m 15 april! 

Zowel topatleten als recreanten kunnen zich inschrijven voor de diverse onderdelen: 5 km, 10 km of het hoofdnummer 15 km De Loop van Leidsche Rijn. Je loopt bij de 15 km over het snelle Lint, door de woonwijken van Leidsche Rijn en heel uniek: over de Dafne Schippersbrug naar Utrecht. Tevens is er bij dit onderdeel mee te lopen met ‘pacers’ die een exacte eindtijd lopen. Net als ieder jaar is er ook weer de Abrona Loop voor mensen met een (verstandelijke) beperking en voor de jeugd van 3 t/m 14 jaar is er de Lint-Wurmpie Run met diverse onderdelen. Naast deze looponderdelen zet de organisatie een heus event neer. Uiteraard alles in het teken van hardlopen. Het atletendorp bestaat uit diverse kramen met sportinfo, kleding en schoenen, diverse paviljoens met acties en info, Kidsdorp, gezelligheid middels een DJ, catering, kleedruimte en sanitaire voorzieningen.

De inschrijving loopt t/m 27 mei. Als je inschrijft voor 15 april ontvang je vroegboekkorting en staat je naam vermeld op je startnummer. Meer hierover is te vinden op de site van De Loop van Leidsche Rijn of Lint-Wurmpie. Inschrijven kan via www.deloopvanleidscherijn.nl. Wees er dus op tijd bij en loop mee met dit unieke event.

2 reacties op “De Loop van Leidsche Rijn gaat over Dafne Schippersbrug”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.