Terug-naar-meest-beruchte-festival-ooit_woodstock

Terug naar meest beruchte festival ooit: WOODSTOCK!

“Het moet zo’n 30 jaar geleden zijn dat een vader de LP van Woodstock onder de neus van een jong mannetje schoof. “Deze moeten we luisteren, zoon!” zei de vader vol enthousiaste. Tussen de geromantiseerde verhalen over het mooiste festival ooit klonken de waanzinnige songs van Woodstock door. Een magisch moment waarop Woodstock een plek veroverder in het hart van dit kleine mannetje.”

Dat kleine mannetje is inmiddels de programmeur & promotor van Muziekpodium Azotod. Niet heel verwonderlijk dat de Woodstock Tribute Band is geboekt. En dat is niet zomaar de eerste de beste Woodstock band.  De Woodstock Tribute bandleden zijn stuk voor stuk professionals van topniveau. Dat maakt deze band met lengte de beste Woodstock band van Nederland!

Zaterdag 7 april gaan we terug in de tijd van Love & Peace. Kaarten koop je via www.Azotod.nl voor € 11,55. Aan de deur zijn kaarten te koop voor € 15,00.

Woodstock-Tribute band
De Woodstock-Tribute band staat garant voor een wervelende show “Love and peace are back in town”  Alle muziek uit de Woodstock film passeert de revue: nummers van Janis Joplin, Melanie, Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, The Who, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Joe Cocker. CCR en vele anderen.

Met een echte Janis Joplin vertolkt door Sabine van Gessel, de kwaliteiten van Jan van der Burg die in de huid kruipt van Joe Cocker, Arlo Guthrie, en CSNY is de zang weer uitstekend verzorgd, het handelsmerk van The Woodstock Tribute Band. Komt daar nog de getalenteerde gitarist Maarten van Iersel bij, die moeiteloos in de huid kruipt van Santana, Jimi Hendrix en Ten Years After, samen met het Groovy toetsenwerk van Jack de Laat en de gedreven en ervaren ritme sectie van Maurice van de Nobelen en Sander van den Berk, dan is Woodstock een feit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.