Politie afzetting

Zwaargewonde man aangetroffen op de Parkzichtlaan

Op de Parkzichtlaan in Leidsche Rijn is vanavond een zwaargewonde man aangetroffen. Het gaat om een 24-jarige Utrechter. De recherche was met politiehonden aanwezig. Het incident gebeurde ter hoogte van de kruising met de Vleutensebaan.

De politie doet momenteel sporenonderzoek. De straat is afgezet door de politie.


Advertentie:

34 reacties op “Zwaargewonde man aangetroffen op de Parkzichtlaan”

    1. Debby Wielhouwer ze zeggen dat er geschoten blijkt te zijn. Maar ook dat aannemelijk is dat de man zichzelf verwond heeft.. er loopt een bloedspoor in terwijde 🤔 is nog de vraag of het geweld was of dat hij echt zichzelf heeft verwond dus kortom nog beetje vaag!!

  1. Ondertussen heeft de politie aangegeven dat voor 99% vast staat dat deze mijnheer heeft ingebroken in een huis buurtje Joan Mirostraat en zichzelf daarbij enorm heeft verwond. Er is sporenonderzoek en bloedonderzoek geweest en de politie is gisteravond om 23.00 uur nog in de straat geweest om informatie op te halen bij mensen die het eea gezien hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.