buurtcentrum Weide Wereld

Vrouwenfeest in de buurtcentrum Weide Wereld

Op zondag 15 april is het weer zover, want vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur gaan de voetjes van de vloer in buurtcentrum De Weide Wereld. Alle vrouwen uit Vleuten, Vleuterweide, De Meern en De Balije zijn welkom.

Dit jaar organiseren de vrouwengroep van De Albatros voor de tweede keer het vrouwenfeest. Zij hebben i.s.m buurtbewoners een mooi programma samengesteld met ondersteuning van Welzaam en met een bijdrage van de initiatievenfonds.

Dit jaar staat op het programma: een modeshow, Fit test, DJ Jawhara die voor een goed gevarieerde dansmuziek zal zorgen en Esma die jouw handen met henna zal versieren. De vrouwengroep zullen zorgen voor een lekkere maaltijd en een drankje. Om 19:45 uur is er ter afsluiting koffie/ thee met een cupcakje verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saida Marouf, sociaal makelaar bij Welzaam. Je kan haar bereiken per mail of telefonisch op nummer: 06-34736066

Informatie
Het vrouwenfeest is toegankelijk voor alle dames uit Vleuten-De Meern vanaf 12 jaar.
Wanneer: 15 april
Tijdstip: van 16:00 uur tot 20:00 uur
Waar: Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50 Vleuterweide
Entree: € 5,-

6 gedachten over “Vrouwenfeest in de buurtcentrum Weide Wereld”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.