Mooi4Nix

Weggeefwinkel Mooi4Nix zoekt vrijwilligers

Een jaar geleden, maart 2017, is de weggeefwinkel Mooi4Nix als nieuw buurtinitiatief van start gegaan in buurtcentrum ”Weide Wereld” aan de Teunisbloemlaan 50 te Vleuten. Een buurtinitiatief opgestart door Ans Klunder en 4 enthousiaste vrijwilligers.

De weggeefwinkel is succesvol. Buurtbewoners uit Vleuten, (ouderen, jongeren, gezinnen, doelgroepen), en zelfs geïnteresseerden uit de regio zoals Utrecht en Maarssen, weten inmiddels de weg naar de weggeefwinkel te vinden. Het is een plek waar ontmoeten en delen samengaan en waar zij een bijdrage proberen te leveren aan de overconsumptie.


Advertentie:

Het doel en streven is nog meer mensen te laten kennismaken met onze weggeefwinkel en zijn daarom voornemens onze openingstijden te gaan verruimen. Daarom zijn ze dringend op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers om het team te ondersteunen.

Openingstijden: iedere vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur (behalve de schoolvakanties). 


Meer informatie over het initiatief en het reageren op een vrijwilligersfunctie is te vinden op: www.facebook.com/Mooi4Nix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.