In Between Cafe Leidsche Rijn

Netwerken en pittige workshops in bijeenkomst 10 april

In Between Café Leidsche Rijn: Pittige workshops: ‘Kies je eigen weg’ en ’Neem een beslissing’
Wil je (nog) beter beslagen ten ijs komen bij het vinden van een andere baan of opdracht? Dan zijn de workshops in het komende In Between Café echt wat voor jou: ‘Kies je eigen weg’ en ’Neem een beslissing’. Deze workshops bieden volop gelegenheid tot napraten en netwerken. Het In Between Café vindt plaats op 10 april 2018 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur. De workshops zijn intensief en worden verzorgd door EQfit. Een coachingsbureau voor persoonlijke ontwikkeling. De workshops starten om 10.00 uur.

De workshops
In de workshop ’Kies je eigen weg’ leer je inzien dat vechten geen zin heeft tegen een onveranderbare situatie die afstand creëert tot al jouw persoonlijke doelstellingen. Je leert niet te vechten tegen jezelf en ervaart hoe het is om te vechten voor je droom (de keuze is gemaakt) en tegen je nachtmerrie (alles blijft zoals het is).
In de workshop ‘Neem een beslissing’ leer je omgaan met irritaties. De deelnemer wordt gespiegeld in de situaties die hem/haar problemen opleveren zodat je de mogelijkheid krijgt ermee om te leren gaan. Zo kun je uit je eigen tunnelvisie stappen en krijg je inzicht in en voel je de meerwaarde van het nemen van de beslissing.
De beide workshops worden gegeven door René van Rijnsoever en Esther van Rijnsoever – Ockeloen en worden daarbij ondersteund door 2 andere EQfit trainers.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. De deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op betaald werk. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

1 gedachte over “Netwerken en pittige workshops in bijeenkomst 10 april”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].