Doorrijder-gezocht-na-aanrijden-9-jarige-in-Vleuten

Politie op zoek naar doorrijder na ongeluk met van 9-jarige fietser

De politie is op zoek naar een automobilist die een 9-jarig fietsertje heeft aangereden en er vervolgens vandoor is gegaan.

Het ongeval vond rond 16.30 uur plaats aan de Hindersteinlaan in Vleuten. Het jongetje reed op de fiets maar kwam in botsing met een auto. Bij de aanrijding liep hij een gekneusde rib op.

De bestuurder van de auto riep na de aanrijding “kijk uit je doppen, joh!” en is er vervolgens vandoor gegaan.

Dit zou alweer de tweede keer deze maand dat er wen ongeluk plaats vond.

De politie roept getuigen op zich te melden op nummer 0900-8844. Ook zouden zij graag in contact willen komen met de vrouw die de jongen te hulp schoot na het ongeluk.

21 gedachten over “Politie op zoek naar doorrijder na ongeluk met van 9-jarige fietser”

  1. Wat een aso! Ja het is een drukke kruising/rotonde en ongelukken gebeuren. Doorrijden na een aanrijding en de fietser de schuld geven is een no-go. Maar ook mijn 2 mtr lange partner op fiets met rode fietstas en 2 koplampen waarvan 1 knipperend wordt regelmatig over het hoofd gezien. Hoe dat mogelijk is dont ask me… Ik weet wel dat ik mijn kind spaakverlichting en een fluorescerende jas ga geven zodra ze die kruising over moet. 🙈

  2. Oh ja en gezien de Utrechtse Heuvelrug naar WC Vleuterweide is afgesloten moet men wel door de 30 zone in Vleutendorp om bij Vleuterweide te komen (nou ja of omrijden…sure…). Goh hoe komt het nu dat het steeds drukker wordt? 🤔

    1. Precies Eveline. Het is continue het verplaatsen van het probleem wat er momenteel gebeurd. Ook een aantal straten (oa. Sparrendaal) in Vleuterweide die erg smal zijn en zelfs meerdere speeltuinen hebben, worden nu gebruikt als doorgaande weg. Het is weer wachten op ellende…

  3. Serieus ik wordt daar als volwassene elke dag wel bijna aangereden als ik zelf niet rem of bel! Net als bij de oversteek WC Vleuterweide naar de Tuinlanden waar veel automobilisten het verkeerslicht niet zien dat de fietsers voor rechtdoor voorrang hebben. Vinden ze het vreemd dat kinderen tegenwoordig niet meer zelf of onder begeleiding naar school fietsen. Was gisteren in het nieuws. Het kan ook bijna niet als volwassenen zich al niet aan de verkeersregels houden.

  4. Ik word al Jaren op deze rotonde bijna aangereden.
    Waar van regelmatig een voorwiel van mijn fiets geraakt word.
    Maar ook deze automobilisten (leidsche rijn verkeershufters) nemen niet de moeite om te stoppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].