zingende_beelden_maximapark_utrecht

Theatrale wandeling ‘Zingende Beelden’ ook dit jaar weer in het Máximapark

Cultuur19 organiseert in 2018 weer een editie van Zingende Beelden in het Máximapark. De theatrale wandeling door het jongste park van Utrecht vindt dit jaar plaats in samenwerking met meerdere muziek- en dansgezelschappen: MAN || CO, Kristel van der Heijden en Jurgen van Harskamp met leerlingen Amadeus Lyceum, De Dansers met Internationale Schakelklas (ISK), Minke Elisa Brands en DC 1 || High met Muziek in De Meern en Youri and Marie.
Professionals en beginnende lokale makers ontmoeten elkaar in een voorstelling, die het publiek al wandelend beleeft. De reis voert langs de mooiste plekken in het park, zoals Gat van Serton, Observatorium en Rituele Depositie.
(Her)ontdek het park, bekijk het met andere ogen en mis het niet!

Leidsche Rijn is 20
Zingende Beelden sluit thematisch aan bij de viering van Leidsche Rijn is 20 en nodigt De Dansers en de leerlingen van de Internationale Schakelklas uit om samen een dansscène te maken. Bij ISK staat de ontwikkeling van taal centraal. De klas kan bestaan uit kinderen, die door wonen in het buitenland of een migratieachtergrond de taal niet goed machtig zijn. De taal van dans is universeel en kan verschillende werelden verenigen.

Informatie
Datum: zondag 27 mei
Aanvangstijden: 11.00 – 13.30 – 15.00 uur
Verzamelen bij Observatorium: Uilenboslaan 1, Vleuten.
Duur: 1,5 uur per ronde
Leeftijd: 8+
Entree: gift na afloop
www.zingendebeelden.nl

Lees ook:
Alle artikelen over Zingende beelden

3 gedachten over “Theatrale wandeling ‘Zingende Beelden’ ook dit jaar weer in het Máximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].