ma_bella_cakecafe_leidsche_rijn_centrum

Help je mee aan het realiseren van het Cake Café in Leidsche Rijn?

Deze zomer opent aan de Parijsboulevard een heerlijke plek: Ma Bella Cake Café. Van cupcake tot chocolade-brownietaart en van high tea met scones tot complete babyshower, hier wordt het leven gevierd.

Thuis in taart
Eigenaren Monique en Thuan Trinh zijn vanuit het thuisbakken uitgegroeid tot een klein familiebedrijf. In Utrecht Leidsche Rijn Centrum opent de vierde vestiging. Een echt cake café gericht op gezinnen met jonge kinderen.

Waarom Leidsche Rijn


Thuan: “Leidsche Rijn is volop in ontwikkeling, met steeds weer nieuwe mensen die hier komen wonen, nieuwe gezinnen die ontstaan. Dat zijn mooie momenten om te vieren bij het Cake Café. Waar je samen bent met vrienden en familie terwijl tegelijkertijd de taarten vers gebakken worden.”

De nieuwe vestiging krijgt een uiteenlopend aanbod: high teas, workshops, ontbijt, lunch én pannenkoeken voor het avondeten.

Crowdfunding
Monique: “We zijn een crowdfundingcampagne gestart voor het Cake Café om de laatste € 60.000 tot € 90.000 op te halen. Daarmee maken we de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek. We hebben goede hoop dat we dit samen met Leidsche Rijn en alle aanstaande Ma Bella-liefhebbers voor elkaar krijgen!”

Doe nu mee
De crowdfundingactie is nu 4 weken aan de gang. Al ruim 40 enthousiaste investeerders hebben nu € 51.000 ingelegd. Onder wie veel Leidsche Rijners die met smacht zitten wachten op een mooi verwenplek in hun buurt.
Lijkt jou dit ook een goed idee, ga voor meer informatie snel naar crowdaboutnow.nl/campagnes/mabellacakecafe en investeer mee!

6 gedachten over “Help je mee aan het realiseren van het Cake Café in Leidsche Rijn?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].