PopQuiz@theTod

PopQuiz@theTod editie 13 op Vrijdag 13 april

Vrijdag de 13e !?!

Ben jij daar gevoelig voor?  Durf jij het aan?

Wij wel en deze editie zal daarom ook iets afwijken van de voorgaande zondagmiddag popquizen.

Want vrijdag de 13e is een bekend begrip geworden en zijn we daarom speciaal op onze hoede.                  Was het niet een vrijdag dat  Jezus gekruisigd werd en waren het niet de Romeinen die vrijdags de doodvonnissen voltrokken?  Ook  in Engeland werd op de vrijdag de doodstraf voltrokken. En bij het laatste avondmaal van Christus zaten 13 personen. En bijna niemand wil rugnummer 13 op zijn shirt…

Vrijdag de 13e ; in Nederland zijn het aantal ongeval meldingen zelfs minder dan op normale dagen volgens het Centrum van Verzekeringsstatistiek .   Dit zou veroorzaakt kunnen worden doordat mensen op die dag extra voorzichtig zijn, of zelfs thuis blijven. In de psychologie wordt ook gesproken over paraskevidekatriafobie: de angst voor vrijdag de dertiende. In de zwaarste gevallen van deze irrationele angst durven mensen op die dag hun huis niet uit te komen.

Kortom wij ; Jo, Peter en Walter nodigen jou  van harte uit om te komen en indien je het aandurft zorgen wij er voor dat angst niet alleen in je hoofd zit maar ook in heeeeel veel muziek.

Wees er bij en overwin, al is meedoen veel leuker dan winnen.

Informatie
Wat: PopQuiz@theTod  editie 13
Waar: Muziekpodium  Azotod
Wanneer: Vrijdag 13 april 2018
Zaal open:  20.00 uur
Start: 20.45 uur  (stipt)
Entree: 5 €  p.p.

En om alle angsten weg te krijgen gaan we na de PopQuiz nog lekker ff door met heerlijke, bevrijdende muziek. Dans het maar weg want stilzitten is geen optie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.