brusselplein_leidsche_rijn_centrum

Viertal nieuwe horecazaken in Leidsche Rijn Centrum

Het aanbod in Leidsche RIjn Centrum blijft groeien, ook op het gebied van horeca. Van dagzaak tot avondhoreca: vier nieuwe namen gaan het horeca-aanbod versterken.

Ma Bella Cake Café
Aan de Parijsboulevard opent deze zomer de vierde vestiging van Ma Bella Cake Café. Eigenaren Monique en Thuan Trinh beloven dat het een plek zal worden waar mooie momenten gevierd gaan worden met ontbijt, lunch, high teas, workshops én pannenkoeken voor het avondeten. Monique Trinh van Cake Café: “We maken van de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek.
Leuk om te weten is dat ze ook een crowdfundactie gestart zijn.

Backerij Werelds
Naast een bakkerij zal dit ook een lunchroom en take-away worden. Eigenaresse Jacqueline Toornman: “Samen met mijn compagnon heb ik heel veel zin om aan de Parijsboulevard te starten met Backerij Werelds. In de bakkerij haal je brood voor thuis of koffie en een croissantje voor onderweg. En heb je langer de tijd, dan kun je in onze lunchroom terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een gebakje van Holtkamp.

Bagels & Beans
Aan het Hof van Bern opent dit voorjaar een Bagel & Beans. Naast bagels en heerlijke koffie kan je daar ook terecht voor  energierijke smoothies en  zoete lekkernijen . Alle producten worden zijn biologische en fairtrade.

Miyabi Asian Cuisine
Kleine culinaire gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi tot moderne Chinese gerechten. Het maakt daarbij niet uit of je van vlees, vis of vegetarisch houdt. Voor een heerlijk dessert kan je hier ook zeker terecht namelijk echt italiaans ijs wat speciaal voor het restaurant gemaakt wordt. Bij mooi weer kan er op het terras gezeten worden of de bestelling kan mee naar huis worden genomen.

Vele andere namen

Naast deze vier horecazaken gaan ook de volgende horecazaken zich in Leidsche Rijn entrum zich vestigen: Jumbo Foodmarkt, Bar Iberico, Five Guys, The Barn, Vapiano, Italiaans restaurant Solo Pasta, Grieks Mediterraans restaurant Kavos en meerdere koffietentjes zoals Starbucks, Doppio Espresso en, 30ML

27 gedachten over “Viertal nieuwe horecazaken in Leidsche Rijn Centrum”

    1. Erik Plageman heb het al vaker aangegeven, dan wordt er gereageerd met ‘we geven het door!’. Kan me ook niet voorstellen dat er geen uitbater te vinden is. Dus denk ik dat het gewoon niet in het plaatje van a.s.r. past en dat we onze hoop op completering tot een echt volwaardig en gevarieerd centrum moeten vestigen op de nog te ontwikkelen bouwblokken.

    2. Erg jammer. Een mooiere plek om elkaar te ontmoeten is er niet.
      En inderdaad, er zal ongetwijfeld een uitbater geïnteresseerd zijn. Gat in de Leidsche Rijnsche markt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.