Dodenherdenking-Leidsche-Rijn-ook-dit-jaar-op-Berlijnplein-foto-Jan_van_Beijnem

Dodenherdenking Leidsche Rijn ook dit jaar op Berlijnplein

Voor de derde keer op rij is het bestuur van de Stichting 4 en 5 mei Leidsche Rijn bij elkaar gekomen, met als doel om, voor de bewoners van Leidsche Rijn en omgeving, weer een mooi en gedenkwaardig programma te maken voor de jaarlijkse dodenherdenking. Omdat de herdenking inmiddels honderden mensen trekt is er gezocht naar uitbreiding van het bestuur. We zijn blij met de versterking van Louis den Otter (als penningmeester) en Karen de Nooijer (als secretaris). De huidige bestuursleden en oprichters Evalien van ’t Veen, Wouter de Heus en Xander Coolen zijn blij met deze versterking.

Het programma wordt binnenkort gepubliceerd. U kunt deze vinden op de website www.stichting4en5meileidscherijn.nl waar u ook informatie kan vinden over bereikbaarheid. Houdt ook onze Social Media kanalen in de gaten (Facebook @4en5meiLR en Twitter @4en5meilr).

Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers om deze avond in goede banen te laten leiden. Dus wilt u een handje helpen laat het ons weten. U kunt zich aanmelden via onze website.

1 gedachte over “Dodenherdenking Leidsche Rijn ook dit jaar op Berlijnplein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].