Samen-werken-aan-het-nieuwe-Leidsche-Rijn-Centrum

Samen werken aan het nieuwe Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn is enorm aan het groeien. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw en bewoners kijken vooral erg uit naar de komst van het nieuwe winkelcentrum. Verschillende ondernemers zoeken verbinding met de bewoners van Leidsche Rijn om samen te bouwen aan een mooi nieuw winkelcentrum en door die verbinding met de bewoners zijn er al verschillende crowdfundacties van start gegaan. Zo wordt er samen geïnvesteerd in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.

Zo ook de crowdfundactie van Ma Bella Cakery. Een gepassioneerd familiebedrijf dat eerst begon als een hobby, maar inmiddels is uitgegroeid tot een succesvol horecaconcept met naast ontbijt, lunch en pannenkoeken als diner, ook custom made taarten en cupcakes . Eigenaresse Monique: “Leidsche Rijn is volop in ontwikkeling, met steeds weer nieuwe mensen die hier komen wonen, nieuwe gezinnen die ontstaan. Dat zijn mooie momenten om te vieren bij het Cake Café. Daar willen we graag met ons verwenlocatie een bijdrage aan leveren”

Ook bewoonster Esmee ziet een toekomst voor dit concept in Leidsche Rijn en denkt graag mee over het nieuwe winkelcentrum. ‘’Met het kijken wat zich allemaal zou vestigen in Leidsche Rijn centrum kwamen we de crowdfundactie tegen van Ma Bella.’’ vertelt ze. ‘’Zeker voor een lunch of een plekje in de avond zijn er nog niet veel opties, en Ma Bella lijkt wel aan die vraag te gaan voldoen. Ik was erg benieuwd en we hebben vorige week een bezoek gebracht aan hun vestiging in Almere om een voorproefje te doen. Ik moet zeggen: het eten was erg goed en de gastvrijheid top.”

Over de crowdfunding: “Dat we aan de investering wellicht rente overhouden en een leuk extraatje, is mooi meegenomen, maar het is vooral leuk om dadelijk te zien dat een bedrijf die met veel passie een product maakt, mede door een investering van onze kant een basis kan vinden in onze buurt.’’

Mee investeren in een Cake Café van Leidsche Rijn Centrum?Ma Bella Cake Café vestigt komende zomer in Leidsche Rijn. Om deze uitgebreide horecazaak op te zetten met kindvriendelijke voorzieningen zoekt Ma Bella een investering van minimaal €60.000 tot maximaal €90.000. Al vele Leidsche Rijners doen mee met de actie en hebben tot vandaag €54.000 opgehaald.

Vind jij het Cake Café in Leidsche Rijn ook en goed idee en wil je mee investeren? Ga dan naar de crowdfundactie. Doe dat snel want de actie loopt alleen nog in de maand april.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.