Sportsworld en Dinner in Motion gaan weg uit The Wall

Sportsworld
De vestiging van Sportsworld, gevestigd in The Wall zal per 1 juli haar deuren sluiten waardoor circa dertig personeelsleden hun baan verliezen. Een en ander zou het gevolg zijn van het stuklopen van onderhandelingen tussen de eigenaar van The Wall, vastgoedeigenaar Propertize, en Sportsworld over het verlengen van de huurovereenkomst. Inhoudelijk doen beide partijen geen uitspraak hierover.

Sportsworld is sinds 2009 gevestigd in The Wall. Als beoogd grote trekpleister voor de omgeving was de verwachting dat grote ketens zoals Sportsworld er prima zouden gedijen.

The Wall trok in 2017 meer dan een miljoen bezoekers. Deze kwamen uiteraard niet alleen voor de winkels of restaurants naar The Wall. Het eerder dit jaar gesloten spookhuis Halloween Nightmares mocht zich verheugen in een enorme belangstelling evenals het maar liefst 380 meter lange opblaasbare survivalparcours dat in de zomer van 2017 op het dak van The Wall lag. De bedoeling is zeker om meer evenementen in The Wall te gaan organiseren met een dergelijke omvang.

Voor de vrijkomende winkelruimte hebben zich inmiddels meerdere gegadigden gemeld waarmee de vastgoedeigenaar in gesprek gaat.

Diner in Motion
Ook Belevingsrestaurant Dinner in Motion gaat haar deuren sluiten. Het restaurant opende in 2016 haar deuren.
Volgens de website van Dinner in Motion was het contract met The Wall een tijdelijk en zal het concept een permanente plek krijgen. Tot en met 27 mei is het nog mogelijk er een hapje te eten.

39 gedachten over “Sportsworld en Dinner in Motion gaan weg uit The Wall”

  1. Het blijft bijzonder. The Wall een publiekstrekker. Een afgeleide van het rotterdamse Alexandrium. Een gedeelte waar het wel loopt en waar altijd veel mensen lopen. Ik hoop daarom dat goed wordt nagedacht over de toekomst van deze ruimte. Het zou zonde zijn dat dit een echte spookhuis zou worden. 🤔

  2. Het is niks en het gaat nooit wat worden, het enige handige is dat je er kan parkeren als je naar het ziekenhuis moet, media markt maakt er de dienst uit en een paar eet tentje, een onlogischer gebouw als the wall bestaat er niet. Gelukkig pakt de Jumbo Supermarkten het wel goed aan, dat word het winkelcentrum van Vleuten / De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.