Mantelzorgdiner-door-Rotary-Club-Utrecht-Fletiomare-groot-succes

Mantelzorgdiner door Rotary Club Utrecht Fletiomare groot succes

Maandagavond 9 april organiseerde de Rotary Club Utrecht Fletiomare voor de tweede keer een diner voor mantelzorgers uit de regio. Samen met degenen voor wie zij zorgen, kregen zij een feestelijke avond aangeboden. Speciaal hiervoor werd deze keer de exotische plek Bonsai Kwekerij Lodder veranderd in een sfeervol restaurant. Er is door maar liefst 200 personen genoten van heerlijk eten en drinken, opgeluisterd door klassieke muziek. En er werd meegezongen en gedanst met de Woerdense zanger Marcel Fokker.

De mannen, vrouwen én kinderen van de Rotary serveerden het diner en zagen de mensen genieten. Rob Kotvis, een van de organisatoren en voorzitter van de Participatieraad: “Daar doen we het voor. We zien steeds meer mensen die langdurig de zorg voor een partner of ander gezinslid hebben en dat vraagt behoorlijk wat energie van ze. Zo zetten wij degenen die de verzorging doen een keer in het zonnetje.”

Ook volgens de reacties na afloop was het een groot succes. “Met veel warmte en liefde zijn we ontvangen”, “Een onvergetelijke avond” en “Dit was een cadeautje van de bovenste plank, verzorgd door de lieve mensen van de Rotary.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven