Wij-stoppen-MS-voor-Karien

Markt biedt kinderkleding en speelgoed aan in ruil voor donatie

Aanstaande zaterdag 14 April is er tussen 10:00 en 13:00 uur bij Kinderdagverblijf De Zandpoort een donatiemarkt ten behoeve van stichting ‘Wij stoppen MS voor’. De markt biedt kinderkleding en speelgoed aan in ruil voor een donatie. Kinderen kunnen worden geschminkt, grabbelen in grabbelton en spelletjes komen spelen. Ook kan er in ruil voor een donatie een envelop worden getrokken.

Prijzen zijn beschikbaar gemaakt door lokale ondernemers uit Leidsche Rijn en omgeving. Zo zijn er bioscoopbonnen, dinerbonnen, boodschappenpakketten, gratis toegang tot kinderspeelparadijzen en andere mooie prijzen te winnen.

De stichting zet zich in voor Karien, een 32-jarige moeder uit Vleuten. Karien is MS-patiënt en is in Nederland uitbehandeld maar in Rusland is het mogelijk om een stamceltransplantatie te ondergaan. Hiermee kan de ziekte een halt worden toegeroepen. De behandeling kost c.a. 60.000 euro maar wordt niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars.

Kinderdagverblijf De Zandpoort is gevestigd op de Anton van Duinkerkenlaan 49 in De Meern. Lopend of met de fiets kom je er het gemakkelijkst. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Vicuslaan.

Meer informatie is te vinden op www.wijstoppenmsvoor.nl of op onze facebook-pagina www.facebook.com/wijstoppenms.

5 gedachten over “Markt biedt kinderkleding en speelgoed aan in ruil voor donatie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.