raum logo

Binnenkort: Paviljoen met terrassen en vergaderaccommodatie nabij Berlijnplein

Dat het Berlijnplein bijna een jaar terug een heel ander aanzicht heeft gekregen was even wennen. De kunstwerken die er zijn verrezen trekken de aandacht en mede de publiciteit daaromheen zorgt voor een toenemende stroom belangstellenden.

Het zal niet lang duren voor het publiek neer kan strijken op een van de terrassen of in het paviljoen dat zal verrijzen tussen de kunstobjecten van RAUM. Het paviljoen zal in eigen keuken gerechten bereiden die ongetwijfeld op de kaart zullen staan met welluidende namen, geïnspireerd door de entourage waarin ze zullen worden opgediend.

Tevens zal in het paviljoen een kleine vergaderaccommodatie worden ingericht. Wellicht dragen de unieke locatie en de zonder twijfel weergaloze ambiance bij aan inspiratie die de creativiteit ten goede zal komen.

2 gedachten over “Binnenkort: Paviljoen met terrassen en vergaderaccommodatie nabij Berlijnplein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven