Trein - NS

Geen treinverkeer dit weekend tussen Leidsche Rijn en Utrecht Centraal

Het nieuwe spoor tussen Leidsche Rijn en de Daalsetunnel wordt dit weekend gereed gemaakt. Eerder schreven wij al over de plannen van de nieuwe spoorbrug, maar nu wordt het spoor daadwerkelijk gereed gemaakt. Als alles volgens plan verloopt, rijden treinen hierna zonder problemen over de nieuwe spoorbrug.

De volgende brug die wordt aangepakt is de Vleutensebrug: hij wordt opgehoogd en siller gemaakt. De aannemer werkt het gehele weekend dag en nacht door. Omwonenden zullen hinder ervaren in de vorm van geluid, trillingen, licht (van bouwlampen) en het bouwverkeer.

Tijdens de werkzaamheden kunnen er geen treinen rijden tussen Utrecht en Leidsche Rijn. De NS zet bussen in.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

17 gedachten over “Geen treinverkeer dit weekend tussen Leidsche Rijn en Utrecht Centraal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>