euro geld

Inwoners Vleuten winnen 362.500 euro bij Postcode Loterij

VLEUTEN – De postcodestraatprijs is woensdag in nergens minder dan Vleuten gevallen. Twaalf bewoners met de postcode 3452 DA werden aangenaam verrast. De bedragen die gewonnen zijn lopen uiteen van 12.500 euro tot 50.000 euro. In totaal wonen zij 362.500 euro

De 19 jarige Maurice won behalve 50.000 euro ook nog een auto. Hij vertelt: “Ik heb er geen woorden voor. Voordat ik van Gaston de autosleutels van de BMW kreeg, vertelde ik nog dat ik van het gewonnen geldbedrag een auto wilde kopen. Nu win ik naast de 50.000 euro óók een BMW. Dit is een jongensdroom die uitkomt!”

Zijn vader Michael valt ook in de prijzen en wint 12.500 euro. Hij is dolblij: “Geweldig dat mijn zoon en ik samen in de prijzen vallen!”

Renate (43) wordt op haar verjaardag verrast met een cheque van 50.000 euro: “Wat een geweldig verjaardagscadeau!”

De prijsuitreiking wordt vrijdag 27 april uitgezonden op RTLK4 bij Koffietijd. Het programma start om 10.00 uur.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

215 gedachten over “Inwoners Vleuten winnen 362.500 euro bij Postcode Loterij”

    1. Romana JugooaRomana Jugooa

      Trouwens je betaalt wel ver vooruit bij de postcodeloterij.
      In april wordt het geld voor de trekking van de maand mei afgeschreven, en die trekking vind plaats in de eerste week van juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>