Hockeyclub-Rijnvliet-zamelt-geld-in-voor-MARKdierenarts

Hockeyclub Rijnvliet zamelt geld in voor MARKdierenarts

Bij MARKdierenarts, een van de teamsponsoren van MC1 van hockeyclub Rijnvliet, werd begin april ingebroken en onder andere een goeden doelen pot met daarin een behoorlijk geldbedrag gestolen. Jaarlijks gaat dierenarts Mark naar een dierenasiel in Portugal om daar gratis zieke dieren te helpen en zwerfhonden en -katten te steriliseren.

Om iets voor de sponsor terug te doen, heeft MC1 met het hele team geld voor de ‘Portugal pot’ ingezameld en dit aan Mark aangeboden. De opbrengst was maar liefst 343 euro.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

3 gedachten over “Hockeyclub Rijnvliet zamelt geld in voor MARKdierenarts”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>