NUT-Hoog
 

Toneelgezelschap trekt de aandacht met ‘graffiti’

17 april 2018 12:45  Redactie  3 reacties

Menigeen zal denken bij het zien hiervan, wat heeft dit voor een nut?
Wie een beetje handig met Google is heeft niet heel lang nodig om tot de oplossing te komen.

De opvallende ‘graffiti’ tekeningetjes op een aantal fietspaden trekt de aandacht van veel fietsers en wandelaars die er gebruik van maken. Het volgt niet een bepaalde route lijkt het. Geen begin en geen eindpunt lijkt het te hebben en enig nut dient het volgens velen al helemaal niet. Maar … schijn bedriegt! Theatergezelschap Nieuw Utrechts Toneel wil graag de aandacht vestigen op hun nieuwe productie ‘HOOG’ die door hen tussen 20 april en 6 mei vrijdags, zaterdags en zondags zal worden gespeeld op het dak van de bioscoop aan het Berlijnplein, bekend als de Sterrenkijker.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets voor de voorstelling en het pannekoekenfestijn na afloop, bezoek de website.Advertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website