buffet_eten

Vrijwilligers verzorgen Grieks buffet op 20 april in De Schalm

Bewoners uit Vleuten en De Meern zijn uitgenodigd voor een Grieks buffet in De Schalm in De Meern. De gehele maaltijd wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers. Daarom wordt voor een persoon een bescheiden bedrag van 12,50 gevraagd, inclusief een drankje. Ook leden van KBO kunnen na afloop van een gezellige middag aanschuiven bij het buffet. Je dient je uiteraard aan te melden. Dat kan door langs te komen bij de Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern. Maar bellen en mailen kan natuurlijk ook. Bent u in het bezit van een U- pas dan kunt u ook bij De Schalm terecht.

De datum is vrijdag 20 april, en je kunt aanschuiven vanaf 17:30. Aanmelden/afmelden kan tot uiterlijk 18 april. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
E-mail: info@schalmdemeern.nl
Tel: 030-6662609

Deze Griekse maaltijd is in samenwerking met Grieks Restaurant Oniro Vleuterweide.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.