Winnaars-shoppen-meer-dan-500-euro-bij-elkaar-met-1-minuut-gratis-winkelen

Winnaars shoppen meer dan 500 euro bij elkaar met 1 minuut gratis winkelen

Tientallen bezoekers deden op 1 april mee aan de Eerste Boodschappenkarretjesrally, georganiseerd in Jumbo De Meern. De familie Baardmans was het gelukkige rally-team dat had gewonnen en 1 minuut gratis mocht winkelen. ”Ik heb er een beetje slecht van geslapen”, bekent Tiffany Baardmans. Voor de race krijgen ze en haar man nog een kop koffie en ze bereiden zich geestelijk voor op 1 minuut door de winkel racen met een winkelwagentje. Het stel heeft filmpjes op Youtube gekeken, “om te kijken hoe het ongeveer in z’n werk gaat.” Ze hebben vooraf wel een plan bedacht: “We gaan eerst naar de cosmetica-spullen en daarna naar het schap met de wasmiddelen.”

De familie krijgt vooraf nog wat aanwijzingen, want alcohol en babypoedermelk mogen niet, dat is wettelijk vastgesteld. Een winkelmedewerker waarschuwt het winkelend publiek vooraf, zodat zij zich geen hoedje schrikken als de racende familie voorbij komt.

Het startsein wordt gegeven en na een kleine hapering van het toegangspoortje naar de winkel, vliegt Tiffany Baardmans door de winkel. Producten als zonnebrand, wasmiddel, tandpasta, shampoo en een paar elektrische tandenborstels verdwijnen als een razende in het karretje. “Zo’n minuut gaat sneller om dan ik dacht”, lacht Tiffany, terwijl ze even uitpuft bij de kassa. Nadat alle producten zijn gescand blijkt dat ze een mooi bedrag van 527,87 euro bij elkaar hebben geshopt, een record volgens supermarktmanager Bram Dijkers.

“We zijn er erg blij mee en we hadden dit totaal niet verwacht”, aldus Tiffany .”We vonden het vooral een heel leuke actie van de supermarkt, omdat de kinderen tijdens het boodschappen lekker bezig waren met eieren zoeken en een puzzel oplossen.”

5 gedachten over “Winnaars shoppen meer dan 500 euro bij elkaar met 1 minuut gratis winkelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.