Bluezotod_Festival_azotod

Een lekkere hap blues; niet te mals!

Zaterdag 16 juni vindt u dé gezelligste blues avond in muziekpodium Azotod. Het Bluezotod Festival met een avondvullend programma. Torres Blues, The Rude Move  én The Dynamite Bluesband vormen het muzikale hart van dit indoor festival. Brasserie De Bonte Koe zorgt voor lekker eten wat je er later op de avond  zeker weer af kunt dansen. De Bluesbrothers heten u vanaf 17.00 uur van harte welkom. Eet, drink & dans, maar laat u vooral meeslepen met de muziek!

Stage 1 |  17:00 – 20: 00 uur | Torres Blues
De deuren van het Bluezotod Festival gaan open om 17:00 uur. Zoek een lekker plekje en maak het uzelf alvast gemakkelijk in Brasserie De Bonte Koe. De zaal laten we nog even dicht. TorresBlues begint zijn optreden om zes uur. Hij begeleidt zichzelf onder meer op gitaar en zorgt persoonlijk voor de ideale sfeer om lekker te eten of te borrelen.

Stage 2 | 20:00 – 22:00 uur | The Rude Move
Na een heerlijke start van het festival wordt het tijd voor de eerste  band in de zaal. De schuifdeuren van de zaal gaan om acht uur open van waaruit de eerste stevige bluesnoten waarschijnlijk al hoorbaar zijn. De drie Rotterdamse jongens van The Rude Move staan bekend als verrassend én energiek. Als het dak van Muziekpodium Azotod het maar houdt…

Stage 3 | 22:00 – 01:00 uur | The Dynamite Blues Band
The Dynamite Blues Band speelt maar liefst in 2x een uur het dak van Azotod er dan ook compleet af. Deze bluesband heeft inmiddels naam gemaakt op de verschillende festivals zoals ZwarteCross. Ze staan bekend als vuig, harden vies. Blues zoals blues bedoeld is! Heerlijk!

Kaarten voor het BluezotodFestival koopt u online of via één van de Bluezotod-ambassadeurs.

Informatie
Zaterdag 16 juni| Vanaf 17:00 uur
Voorverkoop € 15,00 inclusief servicekosten | Deur€ 17,50
Torres Blues | The Rude Move | The Dynamite Blues Band
Muziekpodium Azotod | De Meern | www.Azotod.nl| [email protected]

1 gedachte over “Een lekkere hap blues; niet te mals!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].