feest_vlaggen_slingers

vlaggenparade door kinderen tijdens opening Leidsche Rijn Centrum

Op woensdag 16 mei zal ter ere van de officiële opening van het nu al populaire Leidsche Rijn Centrum een bonte stoet jonge kinderen om half vier vertrekken vanaf ‘Kinder-kunst-werkplaats De Vrijstaat’.

Ze zullen getooid gaan met vlaggen die ze zullen maken tijdens enkele gratis toegankelijke, een half tot een uur durende, workshops die gegeven worden op woensdag 2 en vrijdag 4 mei, om twee en drie uur.

Hoe leuk is het om je eigen vlag voor Leidsche Rijn te ontwerpen? Wat is karakteristiek voor Leidsche Rijn en zou kunnen dienen als wapen? Bepaal het zelf en toon je vlag tijdens de vlaggenparade aan het grote publiek.

De optocht zal eindigen op het Brusselplein, waar de ‘Grootste Borrel van Nederland’ plaatsvindt. Tijdens dit evenement zal geproost worden op de opening van het gloednieuwe Leidsche Rijn Centrum.

De vlaggenparade zal tot ongeveer vijf uur duren.

Lees ook:
Ontwerp jouw vlag voor Leidsche Rijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.